LAV DIN EGEN CHILI SAUCE

Chili sauce er en uundværlig del af et måltid. Den kan især give hverdagsmaden et ekstra pift. Dog har vi et par favoritretter, der er som skabt til et ekstra pift.

Brug et par dråber på dine scrambled eggs eller din omelet, på pizzaen, i tacos, som marinade til spareribs eller på en bøf til grillen. Kun fantasien sætter grænser! Få inspiration til flere opskrifter med chili i bogen ‘Den er go’ i ørene’ af Chili Klaus.


Du kan selv spice din chili sauce op med diverse krydderier, kun fantasien sætter grænser. Denne opskrift er en simpel chili sauce, hvor du skal bruge tørret chili, som du kan købe her.

Ingredienser:
- 1 pose tørrede chilier
- 1 løg
- 1 hvidløg
- krydderier

Sådan laver du din egen chili sauce:
1. Fjern stilken og kernerne fra chilien

2. Rist de tørrede chilier på en varm pande i cirka 1 minut

3. Læg chilierne i varmt vand til rehydrering i cirka 20 minutter

4. Blancher løg og hvidløg

5. Bland chili, løg, hvidløg og lidt chilivand fra gryden og blend det

6. Smag til med krydderier