Med mere end en kvart milliard visninger på Facebook og YouTube er Chili Klaus ikke bare en varm og spicy sensation - han er en viral superstjerne! Claus Pilgaard, bedre kendt som Chili Klaus, er manden bag Danmarks største internet-hit, og hans chilismagninger med kendte ansigter som Bubber og Smadremanden er blevet et fænomen på nettet. Med Chili Klaus er der masser af spænding og underholdning, og han formår virkelig at fange folks interesse med sin begejstring for verdens stærkeste frugt.

Et foredrag med Chili Klaus giver dig:

  • Et levende eksempel på, hvordan “at gå viralt" kan skabe en virksomhed.
  • Værdifuld indsigt i viral marketing til alle med interesse for branding, kommunikation og online marketing.
  • En humoristisk foredragsholder, der inkluderer sit publikum.

I 2014 fik Chili Klaus en Zulu Award for årets mest underholdende video, og i 2022 fik han en Lifetime Achievement Award fra det amerikanske YouTube show “Hot Ones”. 
Han udgav i 2014 bogen "Den er go ́ i ørerne". Claus Pilgaard er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium. Udover at være komiker, musiker og madentusiast har Chili Klaus etableret sin egen virksomhed på havnen i Aarhus med chilirelaterede produkter.
Virksomheden beskæftiger otte medarbejdere og eksporterer b.la. til resten af Skandinavien, Tyskland, Holland og de baltiske lande. 

Chili Klaus er en autentisk, opmærksom og passioneret foredragsholder og entertainer. En menneskekender, som gerne deler ud af sin viden om humor og om viral succes.

Skal du have besøg af en stærk foredragsholder, så skriv til shop@chiliklaus.dk.