HARISSA

HARISSA

Harissa er en hot tapenade med rødder i Tunesien. Harissa er også en populær, stærk spise i det marokkanske køkken og er kærligt krydret.

Læs mere
KLAUS' KRADSER

KLAUS' KRADSER

En kradser er en ægte evergreen fra pølsevognen. Hvis du vil grille denne sommer, er en kradser også en klassiker.

Læs mere
Syltede chilier

SYLTET CHILI

Syltning er en god måde at konservere på, og syltede sager har en lækker aroma. Syltede chilier er lækre og pynter i køkkenet.

Læs mere
DEN KLASSISKE CHILIOLIE

DEN KLASSISKE CHILIOLIE

Den klassiske chiliolie fra Chili Klaus er et must have til pizza, pita, meze eller som dyppelse til lidt lækkert surdejsbrød.

Læs mere
LAV EN CHILI SAUCE

LAV EN CHILI SAUCE

Chili sauce [chili sovs] er et kondiment. Chili sovs kan krydre, chili sovs kan give nye nuancer, og chili sovs kan varme.

Læs mere