HARISSA
Harissa er en hot tapenade med rødder i Tunesien. Harissa er også en populær, stærk spise i det marokkanske køkken og er kærligt krydret.
Mehr lesenHarissa er en hot tapenade med rødder i Tunesien. Harissa er også en populær, stærk spise i det marokkanske køkken og er kærligt krydret.
Mehr lesenEn kradser er en ægte evergreen fra pølsevognen. Hvis du vil grille denne sommer, er en kradser også en klassiker.
Mehr lesenEn texansk klassiker, spist af generation efter generation med god grund. Chili con carne er comfy food, især med ekstra chili og chokolade.
Mehr lesenEn vegetarisk version af chili con carne. Chili sin carne er som sin kødrige pendant rigtig comfy food.
Mehr lesenSyltning er en god måde at konservere på, og syltede sager har en lækker aroma. Syltede chilier er lækre og pynter i køkkenet.
Mehr lesenKransekage er en gammel, traditionel kage og er især god til festivitas. Til et nytårsskål og til et studentergilde; Kransekragen er altid gæst.
Mehr lesenDen klassiske chiliolie fra Chili Klaus er et must have til pizza, pita, meze eller som dyppelse til lidt lækkert surdejsbrød.
Mehr lesenLækre spareribs med Habanero Chocolate Lightning og hjemmelavet BBQ marinade. Perfekt til sommerens grillaftener.
Mehr lesenLavagryde the Chili Klaus way. Lavagryden minder om spaghetti bolognese eller pasta med kødsovs. Bare med bid fra chili!
Mehr lesenChili sauce [chili sovs] er et kondiment. Chili sovs kan krydre, chili sovs kan give nye nuancer, og chili sovs kan varme.
Mehr lesenMitID Alderskontrol
Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.
Ved at bekræfte med MitID accepterer du vores handelsbetingelser.
Noget gik galt
Vilkår og betingelser
Accepter vores handelsbetingelser.