Fri fragt ved køb over 349 kr. Sikker online betalingHurtig leveringDanskNorskSvenskDeutschEnglishKontakt osForhandlerlogin
4-pack

Secret Aardvark 4-pack

Varenr. 38355

Drunken Garlic Black Bean Sauce - vindstyrke 4
Secret Aardvark's Drunken Black Bean Sauce er en asiatisk inspireret hot sauce/marinade. Den får sit asiatiske touch fra soya, hvidløg og krydderier, som du straks kan dufte ved åbning af flasken. Tilsammen danner disse smagsnuancer en smagsbombe som eksploderer i din mund. Saucen får sin dybe mørke farve fra de saltede sorte bønner som ligeledes tilfører struktur og en lækker konsistens. Helheden bindes sammen af en smule whisky, som er prikken over i’et i flere af Secret Aardvarks hot sauces. 

Drunken Jerk Jamaican Marinade - vindstyrke 6/15
Drunken Jerk er en mild hot sauce fra Secret Aardvark lavet som en traditionel jamaicansk jerkmarinade og bruges som marinade til kylling, spareribs eller stegte grøntsager. Secret Aardvark har i deres udgave tilføjet soya og rom, hvilket bestemt ikke gør den ringere! Smagen er rig med noter af ingefærrod, hvidløg samt urter og krydderier, som giver en masse smag og overrasker alle vores forventninger til en marinade! 

Serrabanero Green Hot Sauce - vindstyrke 8/15
Serrabanero Green Hot Sauce kombinerer Serrano og Habanero chili med tomatillos, grønne tomater og krydderier. Denne hot sauce er en smule stærkere end du måske først forventer af en grøn hot sauce, som ofte er lavet på Jalapeños. Alt i alt er denne sauce en smuk kombination af sødme fra de grønne tomater, friskhed fra basilikum og limejuice, toppet med masser af smag fra økologiske krydderier.
Serrabanero kan tilføjes i blandt andet guacamole, supper, marinader, et par dryp på dit spejlæg, grillet kylling, i burritos eller tacos. Mulighederne er uendelige - kun fantasien sætter grænser!

Aardvark Habanero - vindstyrke 8/15
Aardvark Habanero er ikke en helt almindelig hot sauce. Secret Aardvark har nemlig skabt en Caribbean / Tex-Mex hybrid lavet på smagfulde Habanero chilier, ristede tomater, sennep, gulerødder og løg toppet med masser af krydderurter. Fantastisk som både marinade eller som hot sauce på dine chicken wings eller på en pizza.

Bonusinfo: En Aardvark er et afrikansk og helt igennem charmerende jordsvin, som er den eneste af sin art i verden.

Nettovægt: 4 x 236 ml

 

DKK 379,00
Levering i hele EuropaSikker online betaling
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at lukke eller forsætte på sitet accepterer du. Læs mere her »

Kurven er tom