Fri fragt ved køb over 349 kr. Sikker online betalingHurtig leveringDanskNorskSvenskDeutschEnglishKontakt osForhandlerlogin
Raijmakers HeetmakersRaijmakers Heetmakers

Raijmakers Heetmakers 4-pack

Varenr. 2118949

Raijmakers Heetmakers er etableret i den sydlige del af Holland af brødrene Freek & Stan. Selvom Holland ikke er kendt for sin krydret mad, er det brødrenes mission at dele kærligheden til Hot Sauce med det hollandske folk og resten af verden.

Brain Buzzer er den stærkeste Hot Sauce fra Raijmakers Heetmakers lavet på en base af tomat og Carolina Reaper tilsmagt med ingefær som tilføjer dybde til Hot Saucen. Vindstyrke 11/15.

Tranquilizer er inden for medicin et beroligende middel - om denne Hot Sauce også er det, det tør vi ikke svare på. I hvert fald smager den fantastisk! Denne lækre Hot Sauce er lavet på Habanero chili og søde kartofler, tilsat røget peberfrugt, gulerødder og lime. Vindstyrke 8/15.

Heat Enhancer er består af 30% Habanero chili, røget Chipotle og whisky som tilføjer sødme. Denne Hot Sauce vandt "Best Hot Sauce 2019" ved German Chili Award. Vindstyrke 9/15.

Immune Booster er en frisk Hot Sauce lavet på Jalapeño, Gin, Lime og hvidløg. Perfekt til alt fra mexicanske retter til en juicy burger! Vindstyrke 4/15.

Nettovægt: 4 x 150 ml.

 

 

 

DKK 399,00
Levering i hele EuropaSikker online betaling
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at lukke eller forsætte på sitet accepterer du. Læs mere her »

Kurven er tom