Fri fragt ved køb over 349 kr. Sikker online betalingHurtig leveringDanskNorskSvenskDeutschEnglishKontakt osForhandlerlogin
Culleys 10 flaskerCulleys 10 flasker_1

Let's get started

Varenr. 2440204

Er du ny i hot sauce verdenen har vi lavet et starter kit, hvor du kommer hele hot sauce uret rundt. Tropisk, mildt, vildt, smoked, sweet, fiery, røget, mexicansk, louisiana, verde, ghost og carolina. Mange af flaskerne er præmieret ved hot sauce festivaler og er produceret af Culley fra New Zealand. 10 flasker til en super pris - bang for the buck! Vindstyrke 1-15

1. Culley's #1 Sweet Chili, vindstyrke 1
No. 1 fra Culley's New Zealand er en klassisk Thai Sweet Chili Sauce. Denne hot sauce er lavet med udgangspunkt i  opfattelsen af den klassiske søde chili sauce med en blanding af chili og krydderier, som persille og koriander som tilfører den autentiske thai-fornemmelse. Det er en mild, lækker og alsidig sauce, som tilmed er plantebaseret og glutenfri.

Culley's #2 Smoked Hickory
Prisvindende hot sauce med røget BBQ smag. Denne hot sauce kombinerer Habanero chilier dyrket på New Zealand med tomater fra området Hawkes Bay, New Zealand. Den får sin røget smag fra naturlig røgaroma. Culley’s kalder denne hot sauce for en “crowd-pleaser” og vi giver dem ret!

Culley's #3 Verde Green Chile
En prisvindende mild Hot Sauce fra Culley’s, New Zealand fremstillet på grøn Habanero. En tyk konsistens og utroligt vellykket smag. Green chilie kan nydes på nærmest alt - og i uendelige mængder!

Culley's #4 Chipotle
Chipotle No. 4 er Culley’s fra New Zealands topsælgende multi-prisbelønnede hot sauce, som for nyligt er blevet kåret til verdens bedste Chipotle Sauce. Den har en medium styrke og kombinerer søde tomater, paprika og røget Jalapeños. Denne hot sauce har et mexicansk touch og passer derfor bl.a. til tacos, burritos og fajitas. 

Culley's #5 Sriracha
Rigtig dejlig og klassisk smag af sriracha, som man kender den fra pizza- og kebabstederne på NørrebroBrugen af fermenteret chili giver en god, dyb smag med undertoner fra det thailandske og vietnamesiske køkken. Brug den til asiatiske retter, fisk, skaldyr og kød. En solid all-round Hot Sauce.

Culley's #6 Louisiana Habanero
Prisvindende hot sauce lavet på Habanero chili fra New Zealand, med en smag af eddike og røget paprika.

Culley's #7 Tropical Caribbean
Culley's Tropical Caribbean hot sauce har en medium styrke fra Habanero chilien. En velsmagende kombination af sødme fra mango og kokosnød og friskhed fra citron. Et ideelt match til fisk og salater. 

Culley's #8 Carolina Reaper & Chipotle
Chipotle Reaper er resultatet af en fusion mellem Culley’s i New Zealand og Puckerbutt Pepper Company i South Carolina, USA. En klassisk, røget smag af Chipotle perfekt balanceret med styrken fra Carolina Reaper chilien. Et fantastisk supplement på din avocadomad, din pizza eller på din chili con carne.

Culley's #9 Ghost
Prisvindende hot sauce fra New Zealand, lavet på lokale Bhut Jolokia Ghost chilier.
En af Culleys originaler; Bhut Jolokia (Ghost chilien) er brændende, meget duftende og frugtagtig med et let antydning af citrus.
Ghost chilien er velkendt i det indiske køkken og passer især godt til karryretter men kan også anvendes på bl.a. pizza, i marinader og pastaretter, men vær forsigtig - denne hot sauce er XTRA HOT!

Culley's #10 Carolina Reaper
Culley's prisvindende og hidtil stærkeste Hot Sauce er lavet på Carolina Reaper chili og søde tomater. Herefter tilsmagt med bl.a. lime, løg, hvidløg og passionsfrugt.

Værdi: 990,-

DKK 699,00
Levering i hele EuropaSikker online betaling
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at lukke eller forsætte på sitet accepterer du. Læs mere her »

Kurven er tom