Fri fragt ved køb over 349 kr. Sikker online betalingHurtig leveringDanskNorskSvenskDeutschEnglishKontakt osForhandlerlogin
Cholula 4 pack

Cholula Hot Sauce - 4-pack

Varenr. 2119868

Er du vild med Tabasco, så vil du elske den originale Cholula Hot Sauce. Smag og aroma har den fra Piquin og Arbol chilien og den passer til al slags mad. På pizza, i gryderetter, på omeletter eller til snacks. Har du først haft den i dit køkken er den svær at undvære.

Cholula Hot Sauce med chili og hvidløg er en fin variant af den klassiske Cholula Hot Sauce Original. Den er lavet på Piquin og Arbol chili og tilsat en ekstra smagsforstærker, hvidløg. Saucen egner sig perfekt på pizza, i gryderetter, på omeletter eller til snacks.

Cholula Hot Sauce Chipotle er endnu en variant af den klassiske Cholula Hot Sauce Original. Denne aromatiske sauce er lavet på Chipotle, Piquin og Arbol chili. Den karakteristiske røgede smag passer på stort set al slags mad. På pizza, i gryderetter, på fisk eller til snacks. 

Cholula Chili & Lime har en dejlig essens af lime parret med De Arbol chili og Piquin chili blandet med en infusion af vores signaturkrydderier. Det er et absolut must på fisk og skaldyr, kylling, frugt, cocktails og meget mere.

Indhold: 4 x 150 ml.

Vindstyrke 2/15

 

 

 

DKK 95,00
Levering i hele EuropaSikker online betaling
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at lukke eller forsætte på sitet accepterer du. Læs mere her »

Kurven er tom